Fenomene extraterestre care au înmărmurit omenirea!

Vizită în Los Angeles

Un fenomen tulburător s-a petrecut pe 25 februarie 1942, câ nd un obiect neidentificat a apărut deasupra oraş ului Los Angeles, iar armata americană a declarat alertă de gradul 0. Întregul sistem de apărare antiaeriană al oraşului s-a pus imediat în mişcare, cerul a fost invadat de luminile proiectoarelor î n căutarea obiectului, iar când acesta a fost localizat, tunurile au tras nu mai puţin de 1.400 de proiectile asupra lui.

Peste două mii de martori oculari au privit cum obiectul supus tirului nici măcar nu se clinteşte, zburând nestingherit deasupra oraşului.

Oficialităţile au dezminţit că ar fi vorba despre un obiect neidentificat şi au spus că soldaţii se află încă sub trauma atacului de la Pearl Harbour.

În 1992 însă, când ufologii au avut acces la dosarul evenimentului, s-a descoperit un memoriu către preşedintele Roosevelt, scris de către comandantul radarului, în care acesta mărturisea că a dat alertă întrucât „14 obiecte zburătoare neidentificate de mari dimensiuni au apărut brusc în proximitatea Los Angeles-ului şi unul chiar în oraş”.

Experienţa Roswell

În vara anului 1947, pe 2 iulie, oamenii de ştiinţă aveau să se întrebe dacă extratereştrii sunt capabili şi ei de erori tipic umane. Astfel, numeroşi locuitori ai statului New Mexico au mărturisit că au văzut cum un OZN s-a prăbuşit în apropierea de Roswell, iar armata americană a capturat epava navei, precum şi câteva cadavre.

Imediat după ce acest incident, guvernul american a înfiinţat Majestic 12, un comitet de oameni de ştiinţă, agenţi secreţi şi militari, însărcinaţi cu cercetarea cazului. Au existat 92 de martori şi 35 de rapoarte.

Mulţi ufologi au convingerea că în Area 51 – cea mai bine păzită bază americană  – au ajuns şi cadavrele extraterestre implicate în incidentul Roswell. Mai mult, în 1989, un fost tehnician al bazei a afirmat că a văzut cu ochii lui nouă  nave spaţiale extraterestre şi cadavrul bine conservat al unui nepământean. Martorul a ară tat şi o serie de fotografii care prezentau disecţia unui extraterestru.

Există viaţă pe Marte?

În 1976, sonda spaţială Viking 1 a realizat o fotografie a regiunii Cydonia de pe planeta Marte, care includea o presupusă faţă umană care priveşte spre cer. Imaginile au creat o isterie întreagă printre cei care erau convinşi că este dovada clară a unei civilizaţii marţiene străvechi.

În 1988, fotografii la rezoluţie mai bună de pe planeta roşie au încercat să arate că este vorba de o simplă iluzie optică, dar mulţi cred că NASA tăinuieşte o civilizaţie extraterestră pe Marte.

EBE – extraterrestrial biological entity

În 1949, s-a raportat din nou un eveniment OZN. Un extraterestru care a supravieţ uit unui alt accident a fost transportat la Los Alamos, un cunoscut centru de cercetări secret şi foarte păzit al armatei americane. Acesta a fot numit EBE – extraterrestrial biological entity -, fiind considerat un reptiloid uman. El a fost îngrijit, iar cercetă torii au încercat comunicarea cu EBE, fără succes însă. Extraterestrul a murit pe 18 iunie 1952, însă colonelul care l-a îngrijit a scris întreaga poveste în „ Cartea galbenă”.

Extraterestrul blond

Un alt fapt s-a petrecut pe 20 februarie 1954, la baza aeriană Muroc, California. Ofiţerii şi comandamentul bazei de la turnul de observaţie au văzut zburând un disc de aproximativ 60 – 100 metri diametru. Obiectul a fost observat timp de aproape o oră.

Toţi cei de faţă au văzut aterizarea discului, din care au coborât oameni de aproximativ 1,30 m înălţime, cu părul blond. Călătorii din nava rotundă au luat contact cu pământenii, au făcut demonstraţii tehnice şi au părăsit apoi baza.

Un caz Roswell şi în Canada

În 1967, un canadian pe nume Stefan Michalak a susţinut că a fost ars de reactorul unui OZN în 1967 şi a radiaţiilor mari. Un an mai târziu, un obiect neidentificat s-a prăbuşit în Shag Harbour, Noua Scoţia, în ceea ce a fost supranumit mai târziu „ Canada Roswell”. Căutările autorităţilor nu au reuşit să descopere însă nicio dovadă a acestei prăbuşiri, ceea ce a dus la concluzia că americanii au intervenit în acest caz şi au furat toate secretele navei respective.

Extraterestrul britanic

La 27 decembrie 1980, în pădurea de la Rendlesham din Marea Britanie a fost observat un OZN, lângă baza RAF şi US Air Force de la Woodbridge în Suffolk.

După ce au avut loc aceste evenimente pe cer, personalul militar de la baza Woodbridge a întreprins o amplă patrulare pentru a determina cauza luminii stranii. Ei au povestit că aerul părea încărcat de electricitate şi că au văzut un obiect pe care l-au descris de formă triunghiulară de 2,50 metri la bază şi de 1,80 m înălţime.

Obiectul emitea o lumina albă strălucitoare, în vârf, o lumină  roşie şi la bază era înconjurat de o serie de lumini albastre, care păreau să indice că maşinăria se pusese pe picioare pe sol.

Fenomene extratereste în lacul Baikal

Unul dintre cele mai incredibile cazuri este cel de la lacul Baikal, în 1982. Se spune că  un grup de militari ar fi descoperit acolo, în timp ce se antrenau, câteva creaturi umanoide, îmbrăcate în costume argintii, aflate la o adâncime de 50 de metri. Trei dintre oamenii trimişi să cerceteze cazul au murit în timpul scufundărilor.

„Noaptea OZN-urilor”în Brazilia

În 1996, mai multe OZN-uri au roit deasupra oraşului Varginha, Brazilia. Au fost trimise în ajutor forţele aeriene braziliene, poliţia, armata şi pompierii.

Informaţiile despre acest incident au rămas secrete, dar s-a spus atunci că au fost capturate două fiinţe. Aviaţia braziliană a dat publicităţii mai multe documente, printre care şi unele referitoare la un incident, numit „ noaptea OZN-urilor”. Atunci au fost lansate avioane de luptă pentru a intercepta nu mai puţin de 20 de Obiecte Zburătoare Neidentificate.

Raportul „Coasta Northumberland”

În luna august a anului 2005, jurnaliştii englezi au cerut Serviciului Britanic de Informaţii Interne (MI5) să facă publice dosare nerezolvate despre fenomene presupuse a fi OZN-uri, în momentul apariţiei lor.

Raportul „Coasta Northumberland” dezvăluia numeroase informaţii despre un OZN observat şi fotografiat de mai mulţi martori oculari. OZN-ul a fost reperat în mai 1970, iar şapte ani mai târziu, în iulie 1977, acesta a fost observat pentru a doua oară, obiectul având aceeaşi formă.

Deşi autorităţile britanice au negat iniţial că ar fi fost vorba despre o „ farfurie zburătoare”, fenomenul era ferm confirmat de către radarele militare. După publicarea dosarului, instituţia a consemnat că există posibilitatea existenţei vieţii extraterestre.

OZN în formă de triunghi în Belgia

Cel mai cunoscut caz european a avut loc pe 30 martie 1990. Poliţia belgiană a fost asaltată de sute de telefoane care anunţau că un OZN în formă de triunghi se află deasupra satului Wavre, la sud de Bruxelles.

Un radar din apropiere a confirmat existenţa obiectului neidentificat, la altitudinea de 3.000 de metri. Armata belgiană a trimis două avioane de vânătoare F-16 pentru a-l intercepta, iar OZN-ul a apărut şi pe radarele acestora. În momentul în care avioanele s-au apropiat de el, obiectul s-a îndepărtat.

Pui de extraterestru

Anul trecut, un caz şocant a fost semnalat de către un american din Texas. El a dezvăluit cadavrul congelat al unui animal straniu, ce seamănă cu un „pui de extraterestru”. Creatura nu seamănă cu nicio vieţuitoare cunoscută ş i, deşi specialiştii au stabilit că este vorba despre coioţi cu diverse mutaţii genetice, aceştia nu au reuşit să stabilească moştenirea genetică a vietăţii.

Creatura avea pielea extrem de fină, iar ochii, creierul şi urechea internă mult mai pronunţate decât la primate.

Sursa: UNICA


2 răspunsuri la „Fenomene extraterestre care au înmărmurit omenirea!

  1. Pingback: Baikalul un lac în criză

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s