Dieta…mituri false!!!…

1...Mâncatul noaptea îngraşă. Studiile arată că organismul va stoca surplusul de grăsime indiferent de momentul zilei în care mâncaţi.

2…Slăbesc dacă mănânc doar fructe şi legume. O astfel de dietă e restrictivă, deci privează organismul de substanţele nutritive pe care şi le-ar putea lua din carne, ouă, cereale sau lapte.


3…Mănânc orice, fac sport şi nu mă îngraş. Singura cale de a slăbi e aceea de a arde mai multe calorii decât aduceţi în organism prin alimentaţie..

4…Grăsimi puţine înseamnă calorii reduse. Produsele dietetice pot să conţină chiar mai multe calorii decât versiunea lor obişnuită.

5…Slăbesc dacă mă înfometez. Studiile arată că oamenii care mănâncă puţin şi des sunt mai slabi decât cei care nu mănâncă deloc sau mănâncă o singură dată şi mult.

6…Câteva ore de sport în aer liber ard caloriile. Dacă nu lucraţi corect, atunci vă puteţi face mai mult rău decât bine. Exerciţiile scurte, de intensitate mare, sunt mai eficiente decât cele care necesită un efort mai mic dar continuu.

7…Regimurile disociate sunt cele mai bune. Un program optim de slăbire impune o dietă echilibrată.

8…Pot slăbi fără să fac sport. E posibil să pierdeţi din greutate bazându-vă doar pe o dietă strict sănătoasă. Dar calea cea mai rapidă de a slăbi e combinaţia dintre sport şi dietă, adaptată nevoilor organismului dumneavoastră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s