21 DECEMBRIE 2012…

21 Decembrie 2012

„Pe masură ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbări la nivelul planetei, care vor provoca modificări radicale si bruşte de climă, timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat.” se arată într-un raport al Pentagonului.

Teoria este sustinută de mayaşi, care prevăd că „sfârsitul timpului” va avea loc pe 21 decembrie 2012. Excepţionali matematicieni si astronomi, ei au conceput unul dintre cele mai precise calendare cunoscute de om, mai exact chiar si decât cel gregorian utilizat azi. Calendarul lor a fost alcătuit în urma observarii minuţioase a soarelui, a planetelor si a stelelor din Calea Lactee. Astronomii maya cunoşteau locaţia exactă a centrului galaxiei, dând o importantă deosebită naşterii si dispariţiei stelelor.

Bazându-se pe o combinaţie între divinaţii si calcule matematice, indienii Maya au aflat, încă de acum 4.000 de ani, că pe 21 octombrie 2012 va începe alinierea soarelui nostru cu Ecuatorul Galactic si cu stelele din centrul Căii Lactee. Astronomii moderni au confirmat că, la data solstiţiului de iarnă, în 21 decembrie 2012, soarele se va afla în aliniament galactic, pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care împarte în două Calea Lactee, divizînd-o în două emisfere centrul galactic este la 27 grade săgetător), calendarul Maya terminându-se la această dată.

Chiar dacă nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca în acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastră si implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste teorii, e bine sa le cunoaştem.

Nu va fi sfârsitul lumii

Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfârşitul lumii, ci momentul când adevărul ne va fi revelat. Toate aceste schimbări dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi îmbunătăţit, având 12 spirale în loc de două.

Oamenii vor depăsi tehnologia, asa cum e cunoscută azi. Cea de-a 5-a Lume se sfârşeşte în 1987. A Sasea Lume începe în 2012. Deci, acum suntem între două Lumi. Acest timp este numit „Apocalipsa” sau „Revelatia”. Acest lucru înseamnă ca Adevarul ne va fi revelat, nicidecum „Sfârsitul Lumii”.

24, 16, 0

Planeta Terra se comportă ca un imens circuit electric. Între suprafată si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distantă de suprafată, există un fel de cavitate electromagnetică. Proprietăţile rezonante ale acestei cavităţi magnetice au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann, între 1952-1957 si permit măsurarea frecvenţei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secundă. Însă, din 1980, rezonanta a început sa crească încet, acum fiind de 12 cicli pe secundă. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe Terra să corespundă de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. (Pare o explicatie destul de plauzibilă pentru criza acută de timp cu care ne confruntam…) Curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe măsură ce ne apropiem de „Punctul Zero”, momentul în care planul Sistemului Solar, se va suprapune pe planul Galaxiei.

Deci dacă 24 de ore ale zilei reprezintă acum 16 ore efective, diferenţa dintre acestea se va mări exponenţial, astfel încât la trecerea prin „Punctul Zero” 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sfidează orice putere de imaginaţie: întreaga planetă si toti locuitorii ei vor trece într-o altă dimensiune! Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbări : simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronică, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degrabă fanteziste decât minunate. Si mai cu seamă, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasă are loc însă la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmică. Ca urmare, intuiţia se dezvoltă mai repede, ca si toate capacităţile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi începe sa se deschidă si chiar ochii fizici se transformă pentru a se adapta Luminii si frecvenţelor ei mult mai elevate.

Inversarea polilor magnetici

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o dată la 13.000 de ani, deci de două ori într-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. Polul nord magnetic terestru este într-o constantă deplasare. La ora actuală, tinde sa se apropie de polul nord geografic. Unii oameni de stiinţă consideră ca această inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând. Extras din revista „Sciences et Avenir” (Stiinta si viitorul) din Iunie 2002: „Analizând datele culese de doi sateliti: Oersted, lansat în 1999, si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme, o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica Pamântului din Paris a remarcat variatii importante ale câmpului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamântului? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degrabă putem bănui că intensitatea câmpului magnetic fluctuează, scăzând si apoi revenind, fără a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat însa de furtuni intense.”

Schimbare radicală de climă

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicală de climă. Până în 2007, se anuntă furtuni violente care vor distruge bariera de coastă a Olandei, determinând pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar grânarele lumii vor fi golite de secetă. Verile vor fi din ce în ce mai calde, provocând o si mai rapidă topire a ghetarilor, cu consecinte grave asupra climei, la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scăzute, similare Siberiei, în ţările limitrofe Atlanticului de Nord. Începând cu 2012, procesul de racire globala va cuprinde Pamântul, iar la mijlocul secolului 21, întreaga planeta va fi cuprinsa de temperaturi scazute, aprecia un expert al Observatorului Academic al Rusiei. Cauza acestei scaderi a temperaturii este micsorarea fluxului de radiatii solare, aprecia Habibulo Absudamatov, citat de NewsRu. „Am fost martorii unei asemenea răciri în Europa, America de Nord si Groenlanda în 1645-1705, cu canale înghetate în Olanda, si oameni care si-au abandonat casele din cauza ghetarilor. Aceasta este ceea ce ne asteapta în câteva decenii”, afirma specialistul.

Ce mai spun Mayasii despre 2012

  • vom depăsi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi
  • vom depăsi cunostiintele actuale despre Timp si Spatiu
  • dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra în Dimensiunea a 5-a
  • planeta Terra si întreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si întregul Univers
  • ADN-ul uman va fi reprogramat si îmbunătăţit, si va avea 12 spirale în loc de 2

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s