Reîncarnările Babei Vanga prezic dezastre şi grozăvii după 2011…

Sînt şi astăzi uluitoare prezicerile Babei Vanga, cea care a avut o clarviziune a timpurilor „ce au să vină“. De pildă, pentru 2011, ea a prevăzut cutremurul din Japonia, accidentul nuclear, dar şi luptele din lumea musulmană şi ameninţarea asupra Europei. Mulţi cercetători şi jurnalişti continuă să caute date concrete în ceea ce priveşte un sfîrşit iminent al lumii prezis de oameni cu „puteri supranaturale“, cum a fost Baba Vanga.

La sfîrşitul anului 1996, cu puţin timp înainte de a muri, Baba Vanga a spus că sufletul său se va aşeza în corpul unei fetiţe de 10 ani. Noua Vanga nu a fost încă găsită, dar cîteva femei pretind că au în ele sufletul prezicătoarei. În Bulgaria e o adevărată bătălie între aşa-zisele urmaşe ale Vangăi, cam cum era în România, cînd multe se pretindeau „adevărata fată a Mamei Omida“. Villi Getova, tot din Bulgaria, este una din candidatele la titlul de „Noua Vanga“. La sfîrşitul Secolului XX, ea a prezis că multe ţări vor fi lovite de calamităţi naturale, dar şi de dezastre pe plan politic în perioada 2002-2004. Unele din aceste previziuni s-au împlinit, cum ar fi devastatorul tsunami din Asia, din 2004. O altă presupusă „Vanga“ locuieşte în Franţa. Ea se numeşte Patrician Lumeau şi este, ca şi Vanga, oarbă. Ca o stranie coincidenţă, care pare să întărească autenticitatea spuselor sale, franţuzoaica a orbit la o lună după moartea Babei Vanga. Şi tot atunci a început să facă predicţii. Ea şi-a avertizat rudele să renunţe la vacanţa planificată pentru Paris şi la ideea de a sta într-un hotel din oraş, deoarece acolo va avea loc un accident groaznic, iar „un avion mare se va prăbuşi pe un hotel“. Aşa s-a şi întîmplat, căci un avion Concorde a lovit hotelul respectiv din capitala Franţei. Cele două presupuse urmaşe ale Babei Vanga au ceva în comun: amîndouă au prezis că se vî întîmpla ceva cumplit cu Pămîntul după anul 2011.

Preziceri celebre făcute de Baba Vanga: 2008 – Asasinarea a 4 şefi de state. Conflict în Indonezia. Acestea ar fi motivele pentru care ar urma să înceapă cel de-al treilea război mondial; 2010 – Începutul celui de-al treilea război mondial. Războiul va începe în luna noiembrie şi se va termina în octombrie 2014. Va incepe ca un război normal, însă va include folosirea armelor nucleare şi chimice; 2011 – Din cauza „duşurilor“ radioactive din emisfera nordică, nici un animal şi nici o plantă nu vor supravieţui. Musulmanii vor începe un război împotriva europenilor; 2014 – Majoritatea oamenilor de pe Planetă vor avea cancer de piele; 2018 – China va deveni noua Putere mondială; 2023 – Orbita Pămîntului se va schimba uşor; 2025 – Europa va fi pustiită; 2028 – Se va dezvolta o nouă sursă de energie. Foametea nu va mai exista; 2033 – Gheaţa de la Poli se va topi. Nivelul Oceanului Planetar va fi în continuă creştere; 2046 – Clonarea va fi foarte accesibilă; 2076 – Lumea va fi condusă din nou de comunişti; 2084 – Va avea loc renaşterea naturii; 2088 – O nouă boală va lovi Planeta. Oamenii vor îmbătrîni în cîteva secunde; 2097 – Această boală va fi vindecată; 2100 – Soarele făcut de mîna omului va lumina partea întunecată a Planetei; 2111 – Oamenii vor deveni roboţi; 2125 – Ungaria va primi semnale din afara spaţiului; 2154 – Animalele devin pe jumătate oameni; 2167 – O nouă religie; 2170 – Mare secetă; 2187 – Erupţia a doi vulcani este întreruptă cu succes; 2273 – Se va naşte o nouă rasă; 2288 – Se va reuşi să se călătorească în timp. Se vor stabili noi contacte cu extratereştrii; 2291 – Soarele se răceşte; 2304 – Misterul de pe Lună este descoperit; 2371 – Secetă mare; 2480 – Pămîntul va fi în întuneric; 3005 – Va fi război pe Marte; 3797 – Nu va mai exista viaţă pe Terra, însă oamenii vor reuşi să locuiască pe alte planete din sistemul solar.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s