Top 10 cel mai des întâlnite vise şi cum se interpretează…

Visele tale înseamnă cu siguranţă ceva şi chiar dacă nu au neapărat o semnificaţie mistică, îţi indică probleme, temeri ascunse şi emoţii profunde din viaţa reală.

A visa este ceva natural si uman. Timp de multi ani, s-a considerat ca este o stransa legatura intre vise, sanatatea mentala a omului si viata lui reala. Oniromantia este considerata arta de interpretarea a viselor.

Prin semnificatia viselor sau talmacirea viselor oamenii isi pot rezolva anumite probleme pe care la au in viata de zi cu zi.

Iată 10 vise foarte des întâlnite şi semnificaţia lor:

 

1.Tu sau cineva drag este bolnav sau pe moarte…

Este posibil să treci printr-o etapă în viaţa ta care implică schimbare, renunţarea la ceva sau o transformare. Acest tip de vis te ajută să „exersezi” pierderea pentru ca în viaţa reală să treci mai uşor peste transformările care ţi se întâmplă. Este foarte puţin probabil ca un astfel de vis să anunţe cu adevărat decesul cuiva.

2.Eşti urmărită…

Dacă eşti urmărită în vis indică faptul că ai foarte multe responsabilităţi pe care îţi este greu să le respecţi. Acesta este numit adesea de specialişti drept „vis de stres” şi îţi arată că este timpul să te relaxezi, să o iei mai uşor.

3.Îţi cad dinţii…

Pierderea unui dinte indică teama pentru propria sănătate, îngrijorarea cu privire la o afecţiune sau pur şi simplu teama de moarte. Căderea dinţilor reprezintă pierderea abilităţii de a te hrăni, ceea ce are legătură directă cu supravieţuirea.

4.Cazi în gol…

Visele în care cazi în gol ar putea avea o bază psihologică, potrivit specialiştilor. Pe măsură ce organismul tău se adânceşte în somn şi sistemul nervos se „închide”, presiunea sanguină şi ritmul cardiac scad. Această schimbare fizică poate declanşa o senzaţie de cădere în vis din care te poţi trezi brusc.
Pe de altă parte, visul în care cazi în gol poate fi un mod simbolic al minţii de a-ţi transmite că simţi că pierzi controlul într-o situaţie din viaţa ta reală.

5.Te-ai rătăcit…

Visele în care te-ai rătăcit sau în care cauţi ceva şi nu găseşti indică adesea anxietatea. Sunt un semn că te simţi confuză şi frustrată sau chiar simţi că nu te integrezi.

6.Visele care implică apă…

Visele despre apă simbolizează schimbarea, purificarea, înnoirea. Este foarte important contextul din vis şi rolul tău în relaţia cu apa. Dacă visezi că arunci apă pe cineva, indică schimbarea, viaţa nouă pe care o oferi sau chiar purificarea. Dacă visezi că eşti înghiţită de apă ar putea fi un semn că te simţi depăşită de schimbările din viaţa ta.

7.Pierzi autobuzul, trenul, avionul sau orice mijloc de transport…

Vehiculele de transport simbolizează în vis abilitatea de a înainte în viaţă şi în lume. Ele reprezintă voinţa noatră, dorinţa de a împlini unele scopuri şi ambiţii personale. Când visezi că pierzi ocazia de a te urca într-un mijloc de transport eşti de fapt dezorientată în viaţa reală cu privire la drumul pe care să-l urmezi. Fie nu îţi mai găseşti motivaţia, fie ai senzaţia că stagnezi sau că ai ratat o şansă.

8.Nuditatea…

Visele în care tu sau altcineva este complet nud au legătură directă cu senzaţia de vulnerabilitate în viaţa reală. Poţi trece printr-o perioadă în care alţii află secrete pe care nu voiai să le dezvălui sau probleme care au ajuns cumva în dezbaterea tuturor.

9.Eşti în sala de clasă sau ai picat un examen…

Astfel de vise arată faptul că îţi este teamă de o provocare din viaţa reală pe care nu vrei să o ratezi. Ar mai putea însemna sentimentul de regresie într-un anumit capitol al vieţii tale, că ai bătut pasul pe loc sau ai dat înapoi. De asemenea, poţi avea un asemenea vis dacă te simţi judecată sau evaluată de o persoană cu autoritate asupra ta.

10.Visezi că eşti însărcinată...

În esenţă, acest vis este provocat de gândurile şi temerile pe care le ai referitor la statutul de mamă, la dorinţa de a concepe un copil sau teama de o sarcină nedorită.
Într-un sens mai profund, sarcina în vis poate însemna creativitatea, nevoia de a începe un proiect nou, de a-ţi schimba cumva existenţa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s